Da, suna bine, nu-i asa.
Trecand peste “trend-urile” sociale, majoritatea dintre noi, dintre cei ajunsi in vatra unei familii, viseaza sa locuiasca “la curte”, sa aibe propriul spatiu unde sa isi duca linistiti si fericiţi viata de familie. Din diverse motive, unele justificate sau nu, unele realiste sau nu.
Ma numar si eu printre cei de mai sus, si, cum am pus ceva pasiune in realizarea acestui vis, am capatat ceva experienta de “beneficiar”, drept care, de la mine putere, ma consider apt pentru a putea impartasi cate ceva celor interesati de acest lucru.
Insa, inainte de a citi cele ce vor urma trebuie sa va spun ca experienta mea nu o impartasesc cu scopul de “faceti asa” sau “ma pricep”. Luati ceea ce voi scrie aici doar ca pe o experienta din care, poate, ceva tot va va fi de folos.
Voi scrie despre lucruri ce nu trebuiesc trecute cu vederea, despre experiente, situatii, unele rezultate din experienta mea directa, altele din experientele prietenilor mei apropiati. Si desigur si din categoria “de la lume adunate”.

PS. Este posibil ca pe ici-colo sa fac greseli gramaticale si nu numai. Va rog sa fiti ingaduitori, multe dintre cele ce le voi scrie aici sunt “compuse” pe loc si nu neaparat in cele mai bune perioade ale zilei/noptii.